Сервиз

Сервиз
В нашият сервиз извършваме професионални ремонти на всички видове устройства.
 
Тестване:
Констатиране,диагностициране на възникналия проблем и предлагане на варианти за отремонтиране .
 
Хардуерни ремонти:
Профилактика и почистване на мобилните устройсвта Отстраняване на откритите дефекти чрез подмяна на електронни елементи, платки, чипове и т.н. Подмяна на странични елементи – микрофони, слушалки, говорители, дисплеи – външни и вътрешни, клавиатура, вибрация, лентови кабели, конектори, камери, панели, антени и др. Проверка на изправността на аксесоарите на телефона.
 
Софтуерни ремонти:
Отключване на мрежата (UNLOCK : Simlock, Network unlock), код на телефона – за всички модели – ПОПИТАЙ! Инсталиране на Български или друг език (по желание на клиента) Инсталиране (UPDATE) на софтуера (firmware) с по-нова или коректно работеща версия. Изтегляне на информацията от телефона, мултимедийната карта (ако е възможно). Отключване – форматиране на мултимедийни карти (информацията не се запазва, но картата може да се използва).
 
Прехвърляне на информация между устройства
В забързаното ежедневие на съвременния свят ставаме все по-зависими от смарт устройствата, където се пази значителна част от информацията за живота и работата ни.  Необходимостта от подмяната с ново може да доведе до загубата на  достъпа до нея. Ние от GDMobil  предлагаме: настройка и конфигуриране на операционна система; създаване на акаунт и първоначалните задължителни настройки; избора на правилен вариант за съхранение на данни и настройка на бекъпи; прехвърляне на информация от старо устройство към ново с еднакви или различни операционни системи; настройки за максимална сигурност и защита на данните в устройството. 
 
*Техниката използвана от сервиза е специализирана и съобразена с изискванията на производителя!
 
Връзка с нашия сервиз +359 893 933 338