поръчки за 8-ми Март не се приемат

Методи на плащане

Начини на Плащане и Фактуриране

  Пазаруването в www.gdmobil.bg е направено удобно за нашите потребители.

  Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

          - на Място: покупката на желания продукт може да стане на място в магазина на ИН-Тел ЕООД – гр.Гоце Делчев, ул.Солун №21, м-н GDMobil - карта

         - при Доставка ( наложен платеж с ППП - пощенски паричен превод ): при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

          - по Банков път: можете да направите банков превод към сметката на www.gdmobil.bg При извършване на поръчка ще получите имeйл с нашите банкови данни, след което ще Ви се обадим, за да уточним детайлите за издаване на ф-ра , която ще е основание за превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера , сумата за доставката е включена в цената.

          - през Виртуален ПОС терминал (MyPos): . За да платите, не е задължително да разполагате с регистрация, необходимо е единствено да имате валидна банкова карта (дебитни карти, карти VISA Electron, VISA classic, Mastercard, виртуални VISA и Mastercard ).Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на GDMobil и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение за извършено плащане. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.
           При необходимост от възстановяване на сума платена с карта, то тя ще бъде върната по картата с която е направено плащането.

         - на Изплащане :
            1. След успешно завършване на поръчката Ви, служител на кредитната компания ще се свърже с Вас за разглеждане на искането Ви.
            2. След одобрение от съответната кредитната компания, изпращаме към Вас стоката с два комплекта документи - едните за клиента, а другите подписвате на място пред куриера, който ги връща обратно към нас. 
            3. Към документите за връщане задължително се прилага копие на лична карта заверено с „ Вярно с оригинала“ и подпис.
              
Фактуриране :
Издаваме само данъчни фактури, ако желаете фактура моля напишете коректни данни за нея.

magnifier