поръчки за 8-ми Март не се приемат

Връщане и замяна

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: [email protected] или тел. 0893 933 338

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на четиринадесет дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл [email protected]:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на ИН-Тел ЕООД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на ИН-Тел ЕООД по телефона, номерът за връзка е 0893 933 338.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. 

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: ИН-Тел ЕООД

Пратката се изпраща с куриерска фирма Спиди до офис гр. Гоце Делчев ул. Паолу Ленц 4 , по договор на ИН-Тел ЕООД за ваша сметка. При това положение ще ви бъде възстановена сумата на продукта, който сте закупили ако отговаря на условията за добър търговски вид и липса на механични или други увреждания или липсващи части от опаковката или продукта.

За да бъде възстановена цялата сума на продукта при връщане в 14 дневен срок, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да е нарушена целостта на опаковката и без следи от употреба. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. Поради хигиенни съображения, използваните уреди за лична грижа не подлежат на връщане.

Адрес: Гоце Делчев ул.Солун №21

Тел.: 0893 933 338

Предпочитан куриер: Спиди

Моля, имайте предвид, че се възстановява сумата на продукта без таксата за доставка в размер на 4.99 или 5.99 лв ако продукта е бил под 300лв и сте заплатили такса за доставка.

Полезна информация

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай ИН-Тел ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ИН-Тел ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на ИН-Тел ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Процедура за осигуряване на гаранцията

1. Гаранционния срок от 24 месеца важи само за физически лица. /при промоция на производител и регистрация на сайта може да има и по- дълъг срок, който се осигурява от производителя/ За юридически лица срока е 12 месеца.

2.    Приемането в сервизен център
Дефектните продукти, изпратени към сервиза чрез куриер за сметка на ИН-Тел ООД, до офис на Спиди гр. Гоце Делчев ул. Паолу Ленц 4 трябва да бъдат придружени задължително с попълнен Протокол за сервиз изпратен като част от гаранционната карта на продукта, гаранционна карта и копие от касова бележка или фактура.

3.    Диагностика и поправка
ИН-Тел ЕООД поема отговорност да уведоми бенефициента за диагностиката, поправката, която ще бъде извършена, както и приблизителния срок за въвеждането в експлоатация на продукта до максимум 30 календарни дни от приемането на продукта.
Видовете поправителни дейности могат да бъдат: ремонт на продукта, частичното или пълно заменяне, а дори и възвръщането на стойността на продукта при липса на други решения.

4.    Връщане на продукт след поправка на продукта се изпраща по куриер с експресна доставка и ще бъдеш уведомен, чрез и-мейл и СМС за доставката.
Периодът, в който продуктът е бил в нефункционалност, се добавя към съответния период на гаранция. Този интервал се смята от момента на регистрирането в сервизния център до въвеждането на продукта в нормално за експлоатация състояние и писменото потвърждение за вземането на продукта.

Всички продукти, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите. Продуктите са нови, в оригинална опаковка, и се дистрибутират от оторизирани от производителя доставчици.

magnifier