поръчки за 8-ми Март не се приемат

За нас

ИН-Тел ЕООД е компания с над 15 годишна история. През последните 15 години, основната ни дейност е търговия с мобилни апарати, смарт устройства и всички необходими аксесоари за тях. Като специалисти в сферата на мобилните комуникации, на нас може да разчитате и за сервиз, където извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Ако имате нужда от мобилен апарат защото вашия е повреден или изгубен, или просто искате да го смените с нов или да закупите смарт устройство, каквото не сте имали досега, мястото е нашия шоурум в гр. Гоце Делчев ул.Солун 21. Тук квалифициран персонал ще Ви посъветва за избора, ще Ви помогне с конфигурирането, или ще Ви съдейства за всичко, с което имате затруднения.

В резултат на дългогодишния ни опит и коректното отношение не само към клиенти, но и към контрагенти, сме изградили договорни отношения с представителите на повечето брандове в България. Поддържаме контакти и работим съвместно и с вносители на мобилни апарати и аксесоари, както и с официалните сервизи на марките на нашия пазар. За нас Вие, нашите настоящи и бъдещи клиенти, сте най-важни, защото Вашето удовлетворение е наш позитив.

magnifier